31/5/11

Αποτελεσματική διαφήμιση με το Adwords

Μέσω του πρόγραμματος  Google Adwords σας δίνετε η δυνατότητα να διαφημίσετε την επιχείρηση σας, τα προϊόντα σας και τις υπηρεσίες σας ασχέτως τύπου και μεγέθους στην κορυφαία μηχανή αναζήτησης του κόσμου, το Google. Μπορείτε άμεσα και στοχευόμενα να προσελκύσετε και να ενημερώσετε το κοινό και τους πελάτες σας στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Δεν έχει σημασία αν δεν έχετε e-shop, η παρουσία της επιχείρησης σας στο Internet αρκεί για να ξεκινήσετε.

Η διαφήμιση στα προγράμματα της  Google είναι θέμα εύκολο για εμάς και για τους πελάτες μας. Πως λειτουργεί: στην εμφάνιση τοποθέτησης της διαφήμισης σας στο πάνω και δεξί μέρος στις σελίδες της Google. Κατά την αναζήτηση με λέξεις κλειδιά από  τους χρήστες  στις μηχανές αναζήτησης, η Google φροντίζει να εμφανίζει την διαφήμιση σας μαζί με τα αποτελέσματα που παρέχει στους χρήστες που κάνουν αναζήτηση. Με αυτό τον τρόπο προσελκύει και οδηγεί κατευθείαν στον δικτυακό σας τόπο τους επισκέπτες που τεκμηριωμένα αναζητούν για το προϊόν ή την υπηρεσία που εσείς προσφέρεται. 

Τολμήστε τα πρώτα βήματα..ανέξοδα και άφοβα


Στην δοκιμαστική σας περίοδο που για εσάς στο Adwords είναι ΔΩΡΕΑΝ  προσφέρουμε:


Αναζήτηση των κατάλληλων λέξεων-ΚΛΕΙΔΙΩΝ για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρετε.

Διαφορετικές Καμπάνιες / τομέα διαφήμισης (Search and Display Networks).

Δημιουργία Διαφορετικών Ομάδων Διαφήμισης για Κάθε Καμπάνια.

Ξεχωριστές Ομάδες διαφήμισης για κάθε κατηγορία προϊόντων / υπηρεσιών / ομάδα διαφήμισης. Με αυτό τον τρόπο ουσιαστικά βλέπουμε που χρειάζεται να τονώσουμε την διαφήμιση σας.

Διαφορετικά διαφημιστικά  μηνύματα – banners  για κάθε ομάδα.

Καθημερινή παρακολούθηση και αποστολή Στατιστικών και Διορθωτικές Κινήσεις.

Στοχευόμενη διαφήμιση σε όμοια Web Sites και προβολή διαφημιστικών Banners.

Τα πρώτα 50 ευρώ που θα ξοδέψετε σας τα κάνουμε δώρο μέσω της Google. Από εκεί και μετά εσείς αποφασίζετε εάν θέλετε να συνεχίσετε με κόστος που ξεκινά από 1 ευρώ την ημέρα.

Δείτε τι λένε οι πελάτες μας για την σχέση με μας και το Adwords

http://stratusadvertising.blogspot.com/2011/06/blog-post_24.html


Επικοινωνία: stratus.advertising@gmail.com